Hyundai i20 Van, novi, cena 9.160 evra, Beograd, Srbija: AC Brajić

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac
Udobnost prostora

Udobnost prostora

Tako praktičan da ćete zaboraviti da vozite. Čitav niz mogućnosti za maksimalnu udobnost i zadovoljstvo uključuje TFT LCD instrument tablu sa jednostavnim i uočljivim indikatorima, daljinsko upravljanje prilagođeno korisniku koje omogućuje intuitivno korišćenje funkcija samo jednim pomeranjem palca vaše ruke.

Potpuno ravna površina prtljažnika

Potpuno ravna površina prtljažnika

Borite se pakovanjem velikog prtljagu? Toga više nema sa ravnim prtljažnikom modela i20. Zadnja sedišta se mogu delimično ili potpuno preklopiti dajući vam najveću moguću fleksibilnost u slaganju prtljaga i prostora za putnike. Samo preklopite sedišta, ubacite prtljag i to je to!

Sistem upozorenja o napuštanju vozne trake (LDWS)

Sistem upozorenja o napuštanju vozne trake (LDWS)

Sa ovim sistemom upozorenja o napuštanju vozne trake na modelu I 20 Nove generacije nemate potrebe da brinete o krivudanju u toku vožnje. Sistem upozorava vozača trenutnim vizuelnim i zvučnim upozorenjem o bilo kakvom napuštanju vozne trake (dostupno kao opcija).

Sistem kontrole pritiska u gumama (TPMS)

Sistem kontrole pritiska u gumama (TPMS)

Sistem kontrole pritiska u gumama (TPMS) informisaće vas tokom vožnje sa najnovijim informacijama koje se emituju direktno na instrument tablu preko senzora.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.83MB Cenovnik i20 Van
PDF dokument | 13.89MB Brošura i20


© 2021. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija