Hyundai vozila, auto servis, Šabac, Srbija: AC Brajić

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac
i30 udobnost

Kamera za vožnju u rikverc*

Nema problema sa vožnjom u rikverc. Kamera za vožnju u rikverc se aktivira kada ubacite menjač u rikverc i na floating ekranu vidite kuda vozite. Dinamične smernice vam pomažu da ostanete na željenoj putanji, što uvek rezultira savršenim parkiranjem.
*u seriji od nivoa opreme Style PLUS

i30 udobnost

Parkirna kočnica električnog tipa**

Parkirna kočnica električnog tipa radi bez puno napora, a u središnjoj konzoli oslobađa prostor za odlaganje. AutoHold funkcija automatski održava pritisak kočenja kod potpuno zaustavljenog vozila, što obezbeđuje da vozilo ne krene napred ili nazad kada otpustite papučicu kočnice. Kočnice se otpuštaju kada vozač pritisne papučicu gasa.
**u seriji od nivoa opreme Premium

i30 udobnost

Otvori za ventilaciju putnika na zadnjim sedištima**

Na sreću svih putnika i30 karavan ima zadnje otvore za ventilaciju putnika na zadnjim sedištima. Otvori su smešteni na zadnjem delu centralne konzole, a putnici na zadnjim sedištima mogu upravljati protokom toplog ili hladnog vazduha po sopstvenoj želji.
**u seriji od nivoa opreme Premium

i30 udobnost

Sistem memorisanja položaja sedišta***

Uvek i baš onako kako vi želite. Sistem memorisanja položaja sedišta vozača omogućava memorisanje željenog položaja sedišta vozača i spoljnih retrovizora, kao i inteziteta osvetljenja instrument table. Samo pritisnite dugme i sistem će automatski prilagoditi memorisana podešavanja za Vozača 1 i Vozača 2.
*dostupno uz doplatu od nivoa opreme Premium

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 2.07MB Cenovnik i30 Wagon


© 2020. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija