Hyundai vozila, auto servis, Šabac, Srbija: AC Brajić

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac
Unutrašnjost
2.0 T-GDi (250KS)

Elektronske komande prozora

Elektronske komande prozora postavljene su na vratima vozača, zbog optimalne ergonomije i lakoće upravljanja.

2.0 T-GDi (275KS)

Elektronska parkirna kočnica

Prekidač kojim se upravlja elektronskom parkirnom kočnicom zauzima manje prostora od konvencionalne ručice parkirne kočnice. Takođe čini aktivaciju i otpuštanje parkirne kočnice jednostavnim, jer sve što je potrebno jeste pritisak na prekidač (dostupno kao opcija).

Unutrašnjost

Sistem za pomoć pri parkiranju (PAS)

Parkiranje na uskim mestima može predstavljati problem, posebno u uslovima lošije vidljivosti. Senzori u prednjim i zadnjim branicima mogu otkriti bilo kakvu prepreku koju vi ne vidite i upozoriti vas kada da stanete kako ne biste udarili u njih.

Unutrašnjost

Mnogobrojne mogućnosti

Uživajte u miru i budite bezbrižni čak i prilikom utovara prtljaga za daleke destinacije uz pomoć mnogobrojnih mogućnosti koje vam novi i30 pruža.
Njegov velikodušan i udoban unutrašnji prostor, praktično 6: 4 preklopna zadnja sedišta koja se mogu konfigurisati prema broju putnika i veličini tereta, kao i mnogobrojne opcije udobnosti koje su prilagodjene korisniku , omogućiće vam da uživate u svakom putovanju. Kada želite da proživite najuzbudljivije momente, pomislite na novi I 30!

2.0 T-GDi (250KS)

Start/Stop dugme

Sve što je potrebno za pokretanje motora je pritisak na start/stop dugme, bilo da vam se smart ključ nalazi u džepu, kolima ili torbi (dostupno kao opcija).

2.0 T-GDi (275KS)

Povezivanje (USB/AUX)

Ulazi za povezivanje omogućuju jednostavno povezivanje većine dostupnih prenosivih uređaja, kao što su muzički plejeri, telefoni ili USB memorije.

Unutrašnjost

Sistem za automatsko odmagljivanje stakala

Sistem za automatsko odmagljivanje stakala detektuje kondenzaciju na vetrobranskom staklu i pokreće sistem klimatizacije automobila kako bi se stakla brzo odmaglila (dostupno kao opcija).

Podešavanje sedišta vozača

Sedište vozača se može podešavati u 10 različitih položaja i nagiba. Posebno je dostupno podešavanje potpore za lumbalni deo leđa vozača (dostupno kao opcija).

Kamera za vožnju unazad

Kamera sa prikazom slike za vožnju unazad je još jedan vid pomoći prilikom parkiranja. Prikaz slike je omogućen na LCD ekranu u boji dijagonale 5 inča.

Komande postavljene na upravljaču

Komande postavljene na upravljaču omogućuju lako korišćenje opcija i funkcija kao što je opcija krstarenja, opcije za upravljanje telefonom i opcije za podešavanje jačine zvuka .

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 2.07MB Cenovnik i30
PDF dokument | 1.72MB Brošura i30
PDF dokument | 1.16MB Brošura i30 dodatna oprema


© 2024. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija