Hyundai originalni, rezervni delovi, ovlašćeni distributer: AC Brajić, Beograd, Srbija

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac

Na raspolaranju imamo originalne rezervne delove za sve tipove hyundai vozila (Hyundai i20, Hyundai i30, Hyundai i30N, Hyundai Elantra, Hyundai IONIQ, Hyundai Elantra Nova, Hyundai i10, Hyundai i30 karavan).

Filter za vazduh

Filter za vazduh je deo koji ulazi u motor. Njegova uloga je da ukloni čestice prašine iz vazduha i druga strana tela, a takođe smanjuje buku pri usisavnjau vazduha.

Pločice, kočnice

Kočione pločice se sastoje od čelične pločice. One obuhvataju diske sa obe strane i zatežu ga kočionom silom. Pritisak sa pedale kočnice se prenosi preko glavnog kočionog cilindra hidrauličnim plutem do kočionih klešta, gde se vrši pritisak na pločice. Pločice koče disk i tako zaustavljaju vozilo.

Filter vazduha kabine

Filter vazduha kabine prečišćava vazduh koji ulazi u kabinu kroz sistem za grejanje i hlađenje. Jedan od najvažnijih činilaca da bi vožnja bila udobna je da je vazduh čist u kabini.

Filter za gorivo

Filter za gorivo uklanja sve mehaničke nečistoće iz goriva i sprečava da se zapuši pumpa za gorivo.

Filter za ulje

Uložak filtera vazduha je od posebnog papira. Uklanja sve nečistoće iz ulja, sva zagađenja i metalne opiljke.

Zupčasti kaiš

Zupčasti kaiš mora biti određene konstrukcije i faziran tako da motor radi mirno, ispravno, tiho. Bez obzira na tip motora, ukoliko se razvodni mehanizam pokvari, zupčasti kaiš pukne, može uzrokovati havariju motora.© 2024. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija