Hyundai Sonata, nova, cena 13.290 evra, Beograd, Srbija: AC Brajić

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac
Sonata Srbija

Tehnologija koja Vas inspiriše.

Sonata poseduje savršen dizajn koji stvara više od samog buđenja emocija. Ona pruža visoke nagrade svojim inovativnim dizajnerskim funkcijama poput skrivene gradijent tehnologije osvetljenja i sigurno pokreće razgovor koji naglašava mističnost Sonate. Visokotehnološki izgled Sonate je naglašen LED kombinacijom zadnjih svetala i dostupnim potpunim LED prednjim osvetljenjem. Za izražajnost koja naglašava visoke performanse, Hyundai opciono nudi paket alu naplatki od 18” i vrhunske Pirelli gume.

Sonata, dinamicnost

Korak bliže perfekciji.

Zakoračite u novu Sonatu i otkrijte da je perfekcija u vožnji bliža nego ikad. To bi trebalo da bude dobra vest, jer niko nije savršen: greške se dešavaju, ali Sonatine napredne tehnologije pomoći vozaču mogu da identifikuju problem pre vas i da preduzmu korektivne mere kako biste bezbednije i bolje upravljali. Svi detalji na Sonati su zaista novi, ali sve ključne dodirne tačke su tako poznate i instinktivno ih koristimo sa osećanjem potpunog poverenja. Nova Sonata vas približava perfikciji vožnje više nego ikad pre.

Zvuk koji Vas grli.

Premijum BOSE audio sistem Sonate stvara imerzivno zvučno iskustvo, koje je tako zapanjujuće realno i jasno da osećate kao da ste zaista na samom izvoru zvuka. Ovo poboljšanje dolazi sa dvanaest akustično podešenih zvučnika, Centralnim Surround zvukom i dinamičnom kompenzacijom brzine zbog koje ćete se osećati kao da ste teleportovani u studio za snimanje. Bluetooth, sada instaliran kao standardna funkcija, dodatno poboljšava iskustvo slušanja pružajući pogodnosti hands-free povezivanja na vaš pametan telefon.

Sonata, inovacije

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 1.09MB Cenovnik Sonata
PDF dokument | 10.13MB Brošura Sonata


© 2024. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija