Hyundai vozila, auto servis, Šabac, Srbija: AC Brajić

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac

Kakvo divno iznenađenje!

Pionirski dizajn je spojio oblik sa funkcijom, a upečatljiva, hibridna, coupé silueta modela IONIQ  stvara snažan prvi utisak. Gledajući glatku aerodinamičnost otkrićete suptilne dizajnerske detalje koji poboljšavaju sve aspekte dinamičnosti i efikasnosti vožnje. 

Elegantan dizajn.

Sa svojim disciplinovanim fokusom na jednostavnosti izgleda i dobroj ergonomiji, enterijer je unapredio evoluciju dizajniranja trendova. Kao što je eksterijer napredno osmišljen, tako i enterijer obiluje finim detaljima koji oživljavaju sve ključne elemente u fluidnom, elegantnom stilu. Svaki detalj je precizno dizajniran kroz filozofiju čiste jednostavnosti, koja ostavlja umirujući i nežan efekat na sva vaša čula.

Sloboda u vožnji bez kompromisa.

Kad je u pitanju vožnja, oprezan sam kao što je i moj IONIQ. On može da uoči problem mnogo brže od mene. IONIQ-ovi napredni sistemi pomoći me čuvaju kao da imam svog ličnog telohranitelja. Funkcije poput Pomoći za ostanak u traci konstantno nadgledaju znake potencijalne opasnosti i smanjuju rizik. I to mi pomaže da se osećam bezbednije nego ikad za volanom.

Inovacije u vožnji

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.21MB Cenovnik IONIQ Hybrid
PDF dokument | 0.27MB Cenovnik IONIQ Plug-In Hybrid
PDF dokument | 20.59MB Brošura IONIQ Hybrid


© 2023. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija