Hyundai i20, novi, cena 10.290 evra, Beograd, Srbija: AC Brajić

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac

Dizajniran da se istakne.

Sportski, elegantan i vizuleno upečatljiv. Dinamična silueta potpuno novog i20 je u centru pažnje, zahvaljujući kompletno redefinisanom dizajnu eksterijera.  

Redefinisana sigurnost u vožnji.

Unapređen paket sigurnosnih sistema je osmišljen da učini ulice bezbednijim mestom za sve: tebe, tvoje saputnike i svi druge učesnike u saobraćaju, uključujući pešake i bicikliste.   

Povezan sa tobom.

Uživajte u funkcijama pametne povezanosti potpuno novog i20 za praktičnu i udobnu vožnju. Ostanite bežično povezani i kotrolišite glasom svoj auto dok vozite.  

Stil nove generacije.

Inspirisana oblikom mišića u sportskoj odeći, glatka karoserija je oblikovana da pruži maksimalan unutrašnji prostor. Reflektujući ovu inspiraciju, dizajn modela i20 predstavlja komplementarni kontrast između nežnih površina i oštrih linija, što stvara nežan i mišićav izgled auta. Dizajn enterijera predstavlja balans sportskog izgleda u kombinaciji sa prostranošću i praktičnošću.  

Povežite se sa svojim potpuno novim i20.

Povežite se sa svojim potpuno novim i20.

Iskoristite u potpunosti svoj telefon dok vaš fokus ostaje na putu. I to bez dodavanja kablova.   

Najbezbedniji u svom segmentu.

Najbezbedniji u svom segmentu.

Potpuno novi i20 ima sigurnosni paket najbolji u svojoj klasi. Bezbedna putovanja za sve.  

Sledeća generacija. Sada.

Sa vrhunskim funkcijama povezivanja bićete u toku sa svim dešavanjima dok ste na putu. Novi pogonski sklop i opcije menjača čine iskustvo vožnje prefinjenim i održivim. Potpuno novi i20 postavlja standarde u svom segmentu sa vrhunski pametnim tehnološkim karakteristikama i svojim sportskim izgledom.   

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.66MB Cenovnik novi i20
PDF dokument | 13.89MB Brošura novi i20


© 2024. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija