Hyundai vozila, auto servis, Šabac, Srbija: AC Brajić

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac

Najopširniji sigurnosni paket.

Sa Hyundai SmartSense, našim najsavremenijim Naprednim sistemima pomoći vozaču, potpuno novi i20 nudi najopsežniji paket aktivne sigurnosne tehnologije u svojoj klasi, proizvedenoj da vam obezbedi više bezbednosti i spokoja. Mnoge od dostupnih funkcija prevazilaze očekivanja od vozila u svom segmentu.  

Pametan tempomat zasnovan na navigaciji (NSCC)

Koristi najsavremeniji navigacioni sistem da predvidi predstojeće krivine ili pravolinijsku vožnju na auto-putevima i prilagodi brzinu bezbednoj vožnji.  

Pomoć u izbegavanju sudara pri parkiranju u rikverc (PCA-R)

PCA-R vam pruža dodatno samopouzdanje prilikom parkiranja u rikverc potpuno novog i20 na usko parking mesto. Kad god sistem detektuje rizik od sudara, PCA-R automatski angažuje kočnice.  

Upozorenje na polazak vozila ispred (LVDA)

Ova pametna funkcija upozorenja za gradsku vožnju upozorava vozača kada vozilo ispred krene iz praznog hoda na semaforu ili gradskoj vožnji.  

Pomoć u pametnom ograničenju brzine (ISLA)

Pojavljuju se audio i video znaci kada se pređe ograničenje brzine. U kombinaciji sa Ručnim ograničenjem brzine, ISLA može da automatski prilagodi brzinu automobila. 

Pomoć u praćenju trake (LFA)

Prvi put, potpuno novi i20 ima funkciju Pomoći u praćenju trake (LFA). Kad se aktivira, pomoć održava vozilo u sredini trake pri brzini između 0 i 180 km/h na gradskim ulicama i auto-putevima.  

Pomoć pri izbegavanju sudara u mrtvom uglu (BCA)

Pomoću radarskih senzora u donjem delu zadnjeg branika i prednje kamere, sistem vas upozorava na saobraćaj u području mrtvog ugla. Ako u toj situaciji uključite indikator skretanja oglasiće se zvučni alarm i aktiviraće se kočnice kako bi se sprečio sudar.  

Pomoć u izbegavanju sudara pri unakrsnom kretanju u rikverc (RCCA)

Kada vozite u rikverc u područjima sa lošom vidljivošću, sistem neće samo upozoriti vozača ako mu vozilo prilazi sa strane, nego će i automatski primeniti kočnice.  

Pomoć u izbegavanju frontalnog sudara (FCA)

Nadgledajući put ispred pomoću radara i kamere, FCA sistem automatski koči kad detektuje iznenadno kočenje vozila ispred ili kad detektuje pešaka ili biciklistu na putu.  

Garancija 5+2 godina sa neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai model i potpuno novi i20 je proizveden po najvišim mogućim standardima kvaliteta. Kvalitet podržavamo garancijom od 5+2 godina sa neograničenom kilometražom, tako da možete da uživate u životu u stvarima koje volite, bez ikakve brige o svom autu. Uživajte u posebnom spokoju koji vam pruža, jedna od najdužih garancija u životu.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 1.18MB Brošura novi i20
PDF dokument | 0.72MB Cenovnik novi i20


© 2024. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija