Hyundai vozila, auto servis, Šabac, Srbija: AC Brajić

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac

Eksterijer 

Prednja strana

Prednja strana

Vaš auto. Vaša boja.

Prilagodite sebi potpuno novi i20 kako bi reflektovao vaš lični stil i izaberite jednu od 10 podjednako očaravajućih boja eksterijera koje dopunjuju njegov privlačan izgled. Povrh toga, dvobojna varijanta sa Phantom Black krovom daje autu poseban i moderan izgled, koji je jedinstven baš poput vas.  

Vaš auto. Vaša boja.

Sportski izgled prednjeg centralnog dela.

Karakterističan prednji branik je uokviren istaknutim usisima za vazduh i naglašenom novom rešetkom hladnjaka mrežastog dizajna što ostavlja moćan prvi utisak.  

Nova dnevna svetla.

Sportski izgled i bezbednost. Dnevna svetla ostavljaju utisak na ulicama i poboljšavaju vidljivost i uočljivost potpuno novog i20 za druge učesnike u saobraćaju.    

Bočna strana

Bočna strana

Skrenite pažnju svojim izgledom.

Elegantan i zadivljujući, potpuno novi i20 postavlja nove izazove svojim novim senzualno sportskim dizajnom. Širi, duži i sa nižim krovom od svog prethodinika, i20 je prvi auto u Evropi inspirisan dizajnerskom filozofijom Sportska Senzualnost kompanije Hyundai, što predstavlja harmoničnu kombinaciju energičnih proporcija, stila i tehnologije.  

Skrenite pažnju svojim izgledom.

Dinamično osvetljenje.

Bočno izdužena LED prednja svetla su dinamično akcentovana oštrim Dnevnim svetlima, što ih vizuelno povezuje sa zadnjim delom automobila i stvara jedinstven izgled.  

Dvobojni krov.

Izrazite svoj stav dodatnom dvobojnom opcijom sa Phantom Black krovom. Kreirajte auto koji će se savršeno uklopiti sa vašim ukusom.  

Alu točkovi 17"

Krenite na put sa stilom i novodizajniranim 17" alu točkovima, što će dodatno poboljšati njegov dominantan stav na putu.  

Jedinstven dizajn C stuba.

Dinamičan lični stav potpuno novog i20 je postignut naglašenim dizajnerskim izborima, što je vidljivo istaknuto novim dizajnom C stuba.  

Zadnja strana

Zadnja strana

Sportski redefinisan.

Dinamičan, prepoznatljiv, senzualno sportski i sa svojim revolucionarnim dizajnom potpuno novi i20 kompanije Hyundai postavlja nove standarde u svom segmentu. Njegov energičan izgled uparen sa bogatim izborom novih uzbudljivih opcija enterijera ga čini savršenim automobilom koji će odgovarati vašoj ličnosti.  

Sportski redefinisan.

Jedinstven dizajn osvetljenja.

LED kombinacija svetala u obliku slova Z se savršeno vizualno protežu preko vrata prtljažnika povezujući zadnja svetla što stvara jedinstven izgled.  

Redizajniran zadnji branik.

Novi dizajn zadnjeg branika naglašava dinamičan izgled potpuno novog i20, stvarajući automobil koji zrači sportskim stavom iz svakog ugla.  

Enterijer

Enterijer

Enterijer

Istinska lepota dolazi iznutra.

Kompletno redizajniran enterijer potpuno novog i20 se savršeno uklapa sa eksterijerom vozila koji privlači sve poglede. Pored velikog broja dostupnih prilagodljivih opcija, na raspolaganju vam je alat da precizno prilagodite automobil vašem ličnom ukusu.  

Istinska lepota dolazi iznutra.
10.25'' Audio Video Navigacija (AVN).

10.25'' Audio Video Navigacija (AVN).

10.25-inča ekran osetljiv na dodir pruža lak pristup funkcijama automobila, infotejnment sistemu, navigaciji i aplikacijama pametnog telefona.   

Elegantna kontrolna tabla.

Elegantna horizontalna sečiva ističu nekonvencionalan moderan izgled kontrolne table, čime je istaknut gladak i širok dizajn prednje konzole.  

Sportski volan sa četiri kraka. 

Upravljajte i ostanite povezani preko daljinskih komandi na sportskom volanu.  

Visokokvalitetan i visokotehnološki enterijer

Visokokvalitetan i visokotehnološki enterijer

Dizajneri kompanije Hyundai su kreirali svež, nov izgled, primenjujući širok raspon inovativnih estetskih i tehničkih rešenja za prozračnu i modernu atmosferu.    
Vrata se nastavljaju na kontrolnu tablu na elegantan i senzualan način, inspirisan oblicima iz prirode. Oblik vrata se perfektno uklapa sa instrument tablom, a LED ambijentalno svetlo stvara suptilan i sofisticiran plavi akcenat u kabini.  

Sjajna digitalna instrument tabla od 10.25

Sjajna digitalna instrument tabla od 10.25"

Za naglašen visokotehnološki izgled kabine, sjajna nova instrument tabla od 10.25’’ prikazuje osnovne informacije o vožnji tamo gde ih najbolje možete videti: ispred i u sredini. Prikaz na ekranu možete promeniti prema vašoj želji: vaša brzina može biti prikazana digitalno, kao i Protok energije (samo za 48V) ili SmartSense funkcije.

Crna.

Bezvremenski klasik, pojednostavljen, a ipak uglađen i moderan, je definitivno pravi izbor za one koji više vole tihu unutrašnjost.  

Crna & Siva.

Crno&siva šema boja je akcentovana šavom, čineći sportske osobine potpuno novog i20 vidljivim i u kabini.  

Limeta zelena.

Jednako živahno i suptilno, opcija sa Limeta zelenim šavom, stavlja u prvi plan dinamičan karakter potpuno novog i20. 

LED ambijentalna svetla.

Noćne vožnje su uvek posebno iskustvo. Suptilno, fino podešeno LED ambijentalno osvetljenje enterijera dodaje notu prijatnosti vašem putovanju.  

Stvoren za udobnost.

Udobnost i sportski stil idu ruku pod ruku u potpuno novom i20. Visokokvalitetna sedišta od tkanine garantuju maksimalnu udobnost na svakom putu.  

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 1.18MB Brošura novi i20
PDF dokument | 0.72MB Cenovnik novi i20


© 2024. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija