Hyundai vozila, auto servis, Šabac, Srbija: AC Brajić

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac

Novi Bayon je crossover koji je mali spolja, ali veliki iznutra, koji je dizajniran da ostavi dugotrajan utisak. Upakovan sa širokim spektrom pametne tehnologije, najboljim u klasi bezbednosnim i funkcijma povezanosti, kao i sa efikasnim pogonskim sklopom dostupnim sa 48V blagim hibridnim sistemom.

Izazvao je potres u segmentu svojim dizajnom, bezbednošću i prostranošću.

Izazvao je potres u segmentu svojim dizajnom, bezbednošću i prostranošću.

Novi Bayon je najsavremeniji i najkompaktniji član Hyundai nagrađivane SUV porodice. Ovaj novi SUV crossover je zaista napravio potres u segmentu svojim prefinjenim stilom, prostranim enterijerom i širokim spektrom pametne tehnologije, poput pogonskih sklopova blagih hibrida i poduže liste pametnih bezbednosnih i funkcija povezanosti.

Stilizovani urbani crossover.

Ovaj prefinjen SUV crossover kompaktan i lak za upravljanje se izdvaja visokotehnološkim detaljima i prepoznatljivim izgledom koji ga izdvaja.

Bezbednost najbolja u klasi.

Uživajte u više bezbednosti i spokoja sa proširenim asortimanom najsavremenijih naprednih sistema pomoći vozaču, od kojih su mnogi već uključeni u paket standardne opreme. 

Prostranost i zapremina prtljažnika.

Gde god da vas životna avantura odvede, svideće vam se komfor i zapremina prtljažnika prostranog enterijera i viša pozicija za sedenje za bezbedan i snažan SUV osećaj. 

Najbolji u klasi digitalni kokpit.

Najbolji u klasi digitalni kokpit.

10.25“ digitalna instrument tabla i 10.25“ centralni ekran osetljiv na dodir sa funkcijom podele ekrana su visokotehnološki akcenti najboljeg u klasi digitalnog kokpita. 

Bezbednosni paket vodeći u klasi.

Bezbednosni paket vodeći u klasi.

Izuzetan u svojoj klasi novi BAYON nudi podužu listu Hyundai SmartSense bezbednosnih funkcija od kojih su mnoge uključene u standardnu opremu. 

5+2 godine garancije sa neograničenom kilometražom.

Poput svih Hyundai vozila i novi Bayon je proizveden po najvišim mogućim standardima kvaliteta. I mi ćemo podržati taj kvalitet sa 5+2 godine garancije i neograničenom kilometražom, tako da možete da uživate u stvarima koje volite u životu bez brige o vašem autu. Uživajte u dodatnom komforu koju vam pruža najbolja proizvođačka garancija - standard. 

5+2 godine garancije sa neograničenom kilometražom.
Tehnologija motora otporna na budućnost.

Tehnologija motora otporna na budućnost.

Novoregistrovani Hyundai BAYON benzinski motori u Evropi ispunjavaju Euro 6d standarde. 

Otkrijte više o novom BAYONU.

Dizajn koji menja pravila nudi bezbednost najbolju u klasi. Najsavremenije funkcije povezanosti vas održavaju u toku dok ste na putu. Nove opcije pogonskog sklopa i menjača otvaraju put za prefinjeno i održivo vozačko iskustvo. Novi BAYON postavlja standarde u segmentu. 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.28MB Cenovnik novi BAYON
PDF dokument | 11.14MB Brošura novi BAYON


© 2023. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija