Hyundai vozila, auto servis, Šabac, Srbija: AC Brajić

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac

Energičan i moderan izgled.

Zaustavite se i razmislite o električnom IONIQ-u. Njegov prefinjen i moderan izgled će prvi zaokupiti vašu pažnju. Divićete se svakoj liniji, svakom detalju, a sve to dolazi zajedno da prenese neometan protok snage. Proporcije su divno balansirane i kada se bliže zagledate u detelje, otkrićete perfekcionizam koji će vas maksimalno oduševiti.

Jednostavno elegantan i spokojan.

Sa svojim disciplinovanim fokusom na jednostavnosti izgleda i dobroj ergonomiji, enterijer električnog IONIQ-a je unapredio evoluciju dizajniranja trendova. Kao što je eksterijer napredno osmišljen, tako i enterijer obiluje finim detaljima koji oživljavaju sve ključne elemente u fluidnom, elegantnom stilu. Svaki detalj je precizno dizajniran kroz filozofiju čiste jednostavnosti, koja ostavlja umirujući i nežan efekat na sva vaša čula.

Najsavremenije tehnologije vam pomažu da ostanete bezbedni i bez neprilika.

Put može biti prilično nepredvidljiv. Vi nikada ne znate šta možete da očekujete, ali IONIQ zna. Njegovi napredni bezbednosni sistemi pomoći vozaču služe kao vaš elektronski kopilot, koji tiho radi iza scene i konstantno pazi na znakove potencijalne nevolje. Funkcije poput Pomoći za ostanak u traci i Upozorenja na sudar u mrtvom uglu će identifikovati problem pre vas i preventivno će delovati kako bi smanjili rizik od sudara. IONIQ vas čuva bezbednije nego ikad.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.2MB Cenovnik IONIQ Electric
PDF dokument | 5.86MB Brošura IONIQ Electric


© 2023. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija