Hyundai vozila, auto servis, Šabac, Srbija: AC Brajić

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac

Više prostora. Vrhunski zvučni sistem. Potpuna bežična povezanost.

Veće i bolje. Potpuno novi i20dolazi sa više svega. Više pogodnosti sa ekranom 8" osetljivim na dodir i bežičnim punjenjem pametnih telefona. Više prtljažnog prostora znači da možete sa vama da ponesete sve što želite. Bose zvučni sistem sa osam zvučnika donosi više zabave kada poželite da pojačate zvuk i zapevate.  

Više prtljažnog prostora.

Više prtljažnog prostora.

Sa kapacitetom prtljažnika od 351 litar, što je 25 litara više nego kod prethodnog modela, potpuno novi i20 nudi više prostora za vas i vašu porodicu da se spakujete i krenete u avanture.  

Poklopac prtljažnika.

Poklopac prtljažnika.

Treba vam prostor za veliki prtljag? Prikladno smestite poklopac prtljažnika iza zadnje klupe da biste optimalno iskoristili prtljažni prostor potpuno novog i20. 

Vrhunski Bose® zvučni sistem.

Uživajte u zadivljujućem audio iskustvu s vrhunskim Bose® zvučnim sistemom u potpuno novom i20. Sa osam zvučnika, uključujući i subwoofer, dizajniran je da isprati sportski stil automobila i pruži audio iskustvo podjednako dinamično kao što je i vožnja potpuno novog i20.  

Bežično punjenje.

Bežično punjenje.

Uživajte u povezanosti vašeg mobilnog telefona bez kablova, sa bežičnim punjenjem za sve ekrane osetljive na dodir i bežičnim preslikavanjem na 8" ekran osetljiv na dodir.   

USB portovi.

USB portovi.

Povezivanje i punjenje prenosnih USB uređaja u vašem potpuno novom i20 nije nikad bilo lakše sa portovima u prednjem i zadnjem delu vozila. Samo uključite i pustite.  

Funkcije najbolje povezanosti u klasi.

Uživajte u vrhunskoj pametnoj tehnologiji sa dvostrukim vizuelno kombinovanim velikim ekranima od 10.25” koji imaju funkciju podeljenog ekrana.  

10.25

10.25" centralni ekran osetljiv na dodir.

Potpuno novi i20 vam pruža inovativnu tehnologiju koja čini život lakšim. Njegov opcioni 10.25” ekran osetljiv na dodir integriše funkcije 3D navigacije, medija i povezanosti.  

8″ ekran osetljiv na dodir sa audio displejem.

8″ ekran osetljiv na dodir sa audio displejem.

8" ekran osetljiv na dodir takođe ima funkciju bežičnog preslikavanja ekrana pametnog telefona, omogućavajući vam da lako povežete i preslikate vaš pametan telefon preko Apple CarPlay ili Android Auto aplikacija.   

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 1.18MB Brošura novi i20
PDF dokument | 0.72MB Cenovnik novi i20


© 2024. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija