Hyundai vozila, auto servis, Šabac, Srbija: AC Brajić

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac
Spoljašnjost
Spoljašnjost
Hibrid.

Efikasnost elektrifikacije. Hibrid se pokreće novim 1.6-litarskim T-GDi Smartstream benzinskim motorom i 44.2 kW elektromotorom, sa 1.49 kWh litijum-jonskom polimernom baterijom za kombinovani ukupan izlaz od 230 KS.

Spoljašnjost
Plug-in hibrid.

Električan kada vi to želite. Benzinac kada vam je to potrebno. Plug-in hibridna verzija potpuno novog Tucsona sa 1.6-litarskim T-GDi motorom će takođe biti dostupna.

Spoljašnjost
48V blagi hibrid.

Uštedite gorivo i smanjite emisiju sa 48V blagim hibridnim sistemom. On podržava motor sa unutrašnjim sagorevanjem sa dodatnim obrtnim momentom tokom ubrzavanja i kada krećete.

Spoljašnjost

1.6 T-GDi 150 KS

Smartstream benzinski motor.

1.6 T-GDi Smartstream benzinski motor je dostupan sa 150 KS, 6-stepenim ručnim menjačem i pogonom na 4 ili na 2 točka. Opremljen je Hyundaijevom jedinstvenom tehnologijom Kontinuiranog varijabilnog trajanja ventila (CVVD), koja optimizuje performanse motora i efikasnost u potrošnji goriva, dok je istovremeno i eco-friendly.

Spoljašnjost

1.6 T-GDi 180 KS

Sportski benzinac.

Ako ste zainteresovani za sportski pogonski sklop, unapređeni 1.6-litarski T-GDi benzinski motor vam donosi 180 KS. Dostupan je sa glatkim prenosom 7-stepenog menjača sa dvostrukim kvačilom (7DCT) sa pogonom na dva i četiri točka.

1.6 CRDi 115 KS

Smartstream dizel motor.

1.6-litarski Smartstream dizel motor će biti dostupan sa 115 KS i 6-stepenim ručnim menjačem sa pogonom na dva točka.

Spoljašnjost
Spoljašnjost

1.6 CRDi 136 KS

Sportski dizel.

136 KS 1.6-litarski CRDi motor je opremljen 7-stepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom (7DCT) i možete izabrati varijantu sa pogonom na dva ili na četiri točka.

Spoljašnjost
Spoljašnjost
HTRAC™ Sistem pogona na svim točkovima.

Loše vreme? Oštre krivine? Nema problema. Inovativni HTRAC™ sistem pogona na svim točkovima pruža optimalno upravljanje i optimalne performanse skretanja.

Spoljašnjost
Elektronski kontrolisano oslanjanje (ECS).

Uživajte u boljem upravljanju. Kontrolom sile prigušenja na svakom točku ponaosob, ECS smanjuje kotrljanje, visinu i vertikalno kretanje kako bi se poboljšala vožnja i upravljanje.

Spoljašnjost
Pogoni vožnje.

Izaberite pogon vožnje koji odgovara vašem raspoloženju! Izaberite Normal, Eco ili Sport. Svaki pogon isporučuje različito ubrzanje, tačke prenosa i efikasnost u potrošnji goriva.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 3.49MB Brošura novi Tucson
PDF dokument | 0.18MB Cenovnik novi TUCSON
PDF dokument | 0.18MB Cenovnik novi TUCSON Hybrid


© 2023. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija