Hyundai vozila, auto servis, Šabac, Srbija: AC Brajić

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac

Velika tehnologija u malom pakovanju

Koliko god dugo da putujete, sviđaće vam se pažljivo odabrani detalji u Vašem i10.

Prednja kamera

SE Connect i Premium modeli imaju prednju parking kameru čiji se snimak prikazuje na centralnom ekranu sa 8”. Jasna uputstva omogućavaju parkiranje bez problema i u najtesnijem prostoru.

Navigacija

U Tech Pack opciji kod Premium modela imate 5-godišnju pretplatu na LIVE usluge.Tako ćete biti u toku sa podacima o saobraćaju tokom celog svog puta, a automobil vam može predložiti i alternativnu rutu.

DAB digitalni radio

Uživajte u zvonkom i čistom digitalnom zvuku DAB radija u svim i10 modelima. SE Connect i Premium modeli imaju svoje Apple CarPlay™ i Android Auto™ aplikacije.

Daljinske kontrole volana

Zgodne kontrole na volanu omogućavaju korišćenje telefona ili kontrolisanje brzine dodirom dugmeta.

Bluelink®

Bluelink®

Dostupan kao deo Tech Pack opcije, Bluelink® vam omogućava da vaš i10 kontrolišete sa vašeg pametnog telefona ili preko online prepoznavanja glasa. Uživaćete u ogromnom broju prednosti, kao što su daljinsko zaključavanje vrata, “pronađi moj auto” i mogućnost slanja destinacije sa telefona na i10 navigacioni sistem.

Bluetooth® povezivanje

Standardno Bluetooth® povezivanje vam omogućava strimovanje muzike i pozivanje sa kompatibilnog pametnog telefona. SE Connect i Premium modeli nude i prepoznavanje glasa.
Brend Bluetooth je vlasništvo  kompanije Bluetooth SIG Inc.

Postolje za bežično punjenje

Tokom putovanja možete puniti vaš  sa Qi-opremljen pametni telefon bežično, ukoliko Premium modele opremite Tech Pack opcijom.

5 godina garancije

Uživajte na miru uz garanciju koja važi 5 godina i nema ograničenja u pređenoj kilometraži.
Primenjuju se uslovi i izuzeci

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 1.18MB Brošura i10
PDF dokument | 0.72MB Cenovnik i10


© 2024. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija