Hyundai vozila, auto servis, Šabac, Srbija: AC Brajić

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac

Spoljašnjost

Stvarno dobro izgleda.

Spoljašnjost

Prednji farovi

Sistem kontrole dugog svetla detektuje vozila koja dolaze u susret i vozila koja se nalaze u istoj traci ispred nas i prebacuje svetla sa dugih na kratka. Svetla na automobilu mogu se podesiti tako da se  uključuju čim nestane dnevne svetlosti. Premium modeli imaju i najsavremenije dvostruke funkcionalne farove. 

Dnevna svetla

Za veću vidljivost tokom dana, i10 ima ugrađena dnevna svetla. SE i SE Connect modeli imaju i halogene sijalice, dok Premium modeli nude još svetlija i efikasnija LED svetla. 

Rešetka

Dinamična prednja rešetka privlači poglede jer predstavlja centralnu tačku na prednjem delu i10.

Stvarno dobro izgleda

Stvarno dobro izgleda

Dvobojni krov

Kod Premium modela u ponudi je krov u dve boje koji stvara upečatljiv kontrast sa osnovnom bojom automobila. Dostupne su nijanse crne ili crvene, u zavisnosti od boje koju ste izabrali za karoseriju.

C stub

Male stvari su ono što velike čine takvima. Jedna od takvih stvari je i diskretni logo znak i10 na C-stubu.

Staklo za privatnost

Staklo za privatnost

Svi zadnji prozori i10 Premium modela opremljeni su staklom za privatnost.

Prostor i stil

Unutrašnjost elegantne kabine opremljena novim dezenima, teksturama i najnovijom multimedijalnom tehnologijom, dočekaće vas svojim jednostavnim i modernim izgledom. Pažnju svakako privlači novi 3D šablon saća kod Premium modela, koji mu daje sportski izgled.

 

Najnoviji prostor za prtljag je kod i10 među najboljima u svojoj klasi. Visina podizanja je za 29mm niža od prethodnog modela, što olakšava unošenje prtljaga. Kapacitet se obaranjem sedišta može povećati sa 252 na 1046 litara.

Prostor i stil

Volan koji se greje

Zagrejte se kad je napolju hladno uz zagrejani volan, dostupan kod Premium modela.

Instrument tabla

Pregledna instrument tabla ima sve uobičajene funkcije, ali se na njoj nalaze i korisne informacije kao što su kilometraža sa preostalim gorivom i trajanje vožnje.

Udobnost

Iako neobično za ovu kategoriju, i10 ima 5, a ne 4 sedišta. To znači da se 5 odraslih putnika može udobno i bezbedno voziti u ovom automobilu. Kod Premium modela prednja sedišta se  greju.
Prikazani su Premium modeli, dizajn unutrašnjih sedišta može se razlikovati od prikazanog.

Audio Visual

Model i10 dolazi sa dva centralna ekrana. SE modeli imaju ekran od 3.8”, dok SE Connect i Premium nude ekran osetljiv na dodir sa 8” sa mogućnošću povezivanja pametnog telefona. Odaberite Tech Pack kako biste imali navigaciju i Bluelink.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 1.18MB Brošura i10
PDF dokument | 0.72MB Cenovnik i10


© 2024. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija