Hyundai vozila, auto servis, Šabac, Srbija: AC Brajić

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac

1.0 T-GDi benzinski motor

Za ekonomičniju vožnju možete da izaberete manji 1.0 litarski T-GDi benzinski turbomotor sa 3 cilindra snage 120 KS (88kW) i 172 Nm obrtnog momenta. Uživajte u poboljšanoj efikasnosti potrošnje goriva i većem obrtnom momentu pri nižim obrtajima motora u čemu pomaže elekronska regulacija turbo kompresora. GDi motor ubrizgava gorivo direktno u cilindre pod pritiskom od 200 bara, mnogo većim nego kod kasičnih motora, što obezbeđuje čisto sagorevanje, poboljšava efikasnost potrošnje goriva i smanjuje emisiju štetnih gasova. Ovaj motor je u ponudi sa pogonom na prednjim točkovima i 6-stepenim ručnim menjačem.

1.0	T-GDi benzinski motor
1.6 T-GDi benzinski motor

1.6 T-GDi benzinski motor

Za poboljšane performanse, 1.6 T-GDi motor će vas od 0-100 dovesti za manje od 8 sekundi. Kompletno razvijen u okviru kompanije Hyundai, 1.6 T-GDi benzinski turbomotor sa četiri cilindra, 177 KS (130 kW) i 265 Nm obrtnog momenta vam pruža snagu i balans da sa lakoćom vozite i po gradskim ulicima, kao i na terenskim putevima. Standardno se isporučuje sa pogonom na dva točka i ručnim 6-stepenim menjačem. Dostupan je i u kombinaciji sa savremenim, kompaktnim pogonom na 4 točka, razvijenim u kompaniji Hyundai Motor i 7-stepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom za glatko prebacivanje stepena prenosa.

1.6 CRDi dizel motor

1.6 CRDi dizel motor

Konin pogonski asortiman će biti proširen novim, savremenim i visokoefikasnim 1.6-litarskim dizel turbomotorom. *Stiže u 2018.

6-stepeni ručni menjač

6-stepeni ručni menjač

Konin 6-stepeni ručni menjač je podešen za veću efikasnost u potrošnji goriva. Dostupan je u kombinaciji sa 1.0 i 1.6 T-GDi benzinskim turbomotoromima.

7-stepeni menjač sa dvostrukim kvačilom

7-stepeni menjač sa dvostrukim kvačilom

Konin 7-stepeni menjač sa dvostrukim kvačilom kombinuje efikasnost potrošnje goriva i zabavnu vožnju ručnog menjača sa udobnostima automatskog menjača. Dostupni režimi vožnje su Eco, Normal i Sport. U Sport režimu obrazac za prenos brzina se razlikuje. Brzine se sporije menjaju što omogućava motoru da radi u višim obrtajima i pruži bolja ubrzanja.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 1.03MB Cenovnik Kona
PDF dokument | 28.66MB Brošura Kona


© 2024. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija