Hyundai vozila, auto servis, Šabac, Srbija: AC Brajić

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac
Spoljašnjost

Walk-in uređaj.

Ova pametna funkcija dozvoljava vozaču da pomeri i nagne suvozačevo sedište pritiskom dugmeta na sedištu za lakši ulazak i više udobnosti.

Raznovrsnost u preklapanju zadnjih sedišta.

Za unapređene pogodnosti i raznovrsnosti, zadnje sedište se sada može preklopiti u odnosu 40:20:40. Povrh toga, ručice za daljinsko preklapanje na bočnim zidovima prtljažnika vam dozvoljavaju da preklopite sedišta sa daljine.

Spoljašnjost
Multi-Air Mod tehnologija.

Povećajte svoju udobnost. Po prvi put u Hyundai vozilu, skriveni tip Multi Air Mod potpuno novog Tucsona se sastoji od kombinacije direktnih i indirektnih otvora vazduha namenjenih klimatizaciji i grejanju, kako bi se napravio prijatniji ambijent sa nežnijim protokom vazduha.

Spoljašnjost
Grejanje i ventilacija sedišta.

Hladno leti. Toplo zimi. Vozač i suvozač će voleti opciono grejanje i ventilaciju sedišta. I čak je dostupno grejanje zadnjih sedišta.

Spoljašnjost
Trozonska kontrola klimatizacije.

Neka svi budu srećni. Trozonska kontrola klimatizacije sada služi i putnicima na zadnjem sedištu.

Spoljašnjost
Spoljašnjost
10.25" ekran osetljiv na dodir i kontrole na dodir.

Novi 10.25" ekran osetljiv na dodir se besprekorno stapa sa full touchscreen konzolom. Sve kontrole navigacije, infotejnment sistema i klimatizacije su na dodir.

Spoljašnjost
10.25" digitalna instrument tabla.

Digitalna instrument tabla otvorenog tipa poboljšava visokotehnološki izgled kokpita. Kućište instrument table je uklonjeno kako bi se povećao osećaj otvorenosti u kabini.

Spoljašnjost
Bežično punjenje velikom brzinom.

Uživajte u bežičnom punjenju vašeg pametnog telefona velikom brzinom. Snaga je povećana sa 5W na 15W za još brže punjenje. Jedinica za punjenje ima integrisanu funkciju hlađenja kako bi se sprečilo pregrevanje.

Spoljašnjost
Prednji i zadnji USB portovi.

Neka uređaji budu uvek napunjeni. Potpuno novi Tucson je dostupan sa prednjim i zadnjim USB portovima da omogući svim putnicima da mogu da napune svoje uređaje dok su na putu.

Spoljašnjost
Prošireno prepoznavanje glasa.

Aktivirajte i kontrolišite funkcije poput upravljanja klimatizacijom, infotejnment sistemom i otvaranjem prtljažnika, kao grejanjem volana preko glasovnih komandi.

Spoljašnjost
KRELL vrhunski sistem ozvučenja.

Premijum KRELL sistem ozvučenja pruža fantastičan osećaj sa osam zvučnika visokih performansi i sa sabvuferom optimalno podešenim da pruži zapanjujući realizam.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 3.49MB Brošura novi Tucson
PDF dokument | 0.18MB Cenovnik novi TUCSON
PDF dokument | 0.18MB Cenovnik novi TUCSON Hybrid


© 2024. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija