Rent a car Montenegro, rentiranje, jeftina cena, nova automatik vozila, aerodrom Nikola Tesla

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac
Hyundai Srbija AC Brajic | Rent a car Montenegro
Rent a car Montenegro

Ko smo mi?

Rent a car Montenegro nudi veliki izbor novih automatik i vozila sa manuelnim menjačem. Rent a Car Montenegro pruža uslugu iznajmljivanja automobila, bilo da vam je potreban auto na jedan dan, nedelju dana ili na period duži od mesec dana. Kada rezervišete automobil kod nas, ne moacrate brinuti o dodatnim troškovima. 

Gde možete da preuzmete naše rent a car automobile ili vozila? 

Rent a car vozila se preuzimaju na bilo kojoj lokaciji u Crnoj Gori. Molimo vas da unapred pošaljete ili javite datum i vreme preuzimanja vozila, kako bismo mogli da pripremimo vaše rent a car vozilo. Nema skrivenih troškova rezervacije automobila i vozila. 

Rent a car Montenegro vam nudi tzv. ALL INCLUSIVE uslugu, u koju su uračunati svi porezi, zeleni karton, full kasko osiguranje, neograničena kilometraža, tako da skriveni troškovi ne postoje.

Stanje naših automobila i vozila 

Sva naša vozila su u odličnom tehničkom stanju. Sva vozila koja posedujemo su nova, redovno su održavana i kasko osigurana. Rentiranjem našeg automobila ili vozila plaćeno je i puno osiguranje od eventualne štete tokom vožnje. 

Koje tipove automobila i vozila rentiramo? 

Budući da želimo da zadovoljimo želje klijenata istančanog ukusa po pitanju marke automobila, naš rent a car poseduje širok asortiman automobila različitih proizvođača: Renault, Peugeot, Fiat, Mercedes, Mazda, Volkswagen, Ford, Renault, Hyundai, Opel, Toyota itd. 

Cene rent a car usluga

Cene rentiranja rent a car automobila i vozila su vrlo povoljne i kreću se od 12 €/dan izvan sezone. 

Podrška na putu 

Ukoliko odlučite da rentirate naša rent a car vozila, imaćete podršku 24/7 na teritoriji cele Crne Gore i EU. 

Plaćanje

Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja vozila. Procedura preuzimanja vozila je brza i ne traje dugo. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd). Plaćanje depozita nije obavezno. 

Uslovi najma vozila

Uslove najma (rentiranja) vozila možete pogledati preko ovog linka: USLOVI NAJMA.

Rezervacije 

Rentiranje i rezervaciju rent a car automobila i vozila možete obaviti putem sajta https://rentacar-montenegro.com.

Rezervaciju rent a car automobila i vozila možete obaviti na stranici RENT A CAR VOZILA gde možete saznati više informacija o cenama iznajmljivanja auta tokom letnje i zimske sezone, kao i druge bitne informacije. © 2024. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija