Hyundai i30n, novi, cena 31.990 evra, Beograd, Srbija: AC Brajić

Hyundai vozila kontakt telefonServis+381 62 225 150 Hyundai vozila kontakt telefonProdaja+381 15 375 391 Hyundai vozila adresaAdresaLoznički put bb, Šabac

Dizajniran za performanse.

Svi će se okrenuti za njim, ali ne samo zbog zvuka. Elementi dizajna agresivnog izgleda Sasvim Novog i30N i karoserija sa niskim težištem oslikavaju kvalitete njegovih performansi.

Velik i pouzdan.

Velik i pouzdan.

Prednji branici agresivnog izgleda sa velikim otvorima za vazduh i kaskadnom maskom hladnjaka, zajedno sa ekskluzivnim točkovima od 19’’ na koje je utisnut N logo i kočnicama visokih performansi sa crvenim N čeljustima, jasno govore o savršenim performansama.

Sportski elegantan.

Sportski elegantan.

Aerodinamičan zadnji spojler sa trouglastim svetlima kočenja u kombinaciji sa zadnjim branikom agresivnog izgleda i dve sportske izduvne cevi naglašava snažne performanse.

Kokpit pravih performansi.

Kokpit pravih performansi.

Kokpit i30N vam podjednako pruža lako upravljanje i udobnost. Ergonomija je u potpunosti fokusirana na vozača, povezujući ga sa svim funkcijama u automobilu.

Sportska sedišta pružaju sjajnu potporu u svim situacijama.

N Trakcija i kontrola stabilnosti

N Trakcija i kontrola stabilnosti

Razvijena u okviru sopstvene kompanije, N trakcija i kontrola stabilnosti su poput dobrog kopilota i pomažu kada je to potrebno, u suprotnom miruju, ne narušavaju zabavnu vožnju i teraju vas da vozite još brže. Ako želite da osetite maksimalno trkačko zadovoljstvo možete ih sasvim isključiti.

N Carving diferencijal za poboljšane performanse skretanja

N Carving diferencijal za poboljšane performanse skretanja

Ovaj elektronski ograničen diferencijal (eLSD) poboljšava čvrsto prijanjanje, isporučuje maksimalnu snagu na put, dok povećava maksimalnu brzinu skretanja i zabavnu vožnju.

Pomoć u izbegavanju frontalnog sudara (FCA)

Pomoć u izbegavanju frontalnog sudara (FCA)

Funkcioniše u tri nivoa koristeći senzore kamera i upozorava vozača vizuelnim i zvučnim upozorenjima. Na drugom nivou, kontroliše kočnice u skladu sa stepenom opasnosti od sudara, dok na trećem primenjuje maksimalnu kočionu snagu kako bi se sudar izbegao ili smanjila šteta ukoliko je sudar neizbežan.

Navigacioni sistem

Navigacioni sistem

i30N nudi najsavremenije povezivanje, uključujući 3D navigaciju, medija funkcije, Android Auto TM, Apple Carplay TM i bežično punjenje.
Apple Carplay TM je registrovana robna marka kompanije Apple Inc.
Android Auto TM je registrovana robna marka kompanije Google Inc.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.84MB Cenovnik i30 N
PDF dokument | 8.29MB Brošura i30 N


© 2021. Copyright by AC Brajić | SEO optimizacija Beograd by Studio77 | Hyundai Srbija